Meny

Kyllingkebab med yoghurtsaus

Kyllingkebab-med-yoghurtsaus

Oppdatert

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag sausen
  • Ha yoghurt, hvitløk, sitronsaft, oregano, salt og pepper i en stor bolle. Bland det godt.
  • Skjær kyllingbrystene i om lag 4 cm store terninger. Rør dem sammen med yoghurtblandingen, og bland godt til kyllingen er dekket. Legg på lokk, og la det marinere i kjøleskapet i ca. en time. Dersom du bruker trespyd, bør de legges i vann i 30 minutter.
  • Forvarm grillen. Træ kyllingstykkene på 8 flate, smurte metallspyd, trespyd eller rosmarin stilker, og legg de i en smurt grillpanne.
  • Stek kebabene under grillen i ca. 15 minutter. Snu de, og øs med resten av marinaden av og til. Stek til det er lysebrunt og mørt.
  • Ha resten av marinaden i en gryte, og varm den opp over svak varme uten å koke.
  • Server kebabene med strimlet salat på en seng av ris. Pynt med sitronbåter. Serve med yoghurtsaus.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også