Kyllingkebab-med-yoghurtsaus
Til oppskriften

Kyllingkebab med yoghurtsaus


20-40 min
Enkel
Grill, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag sausen
  • Ha yoghurt, hvitløk, sitronsaft, oregano, salt og pepper i en stor bolle. Bland det godt.
  • Skjær kyllingbrystene i om lag 4 cm store terninger. Rør dem sammen med yoghurtblandingen, og bland godt til kyllingen er dekket. Legg på lokk, og la det marinere i kjøleskapet i ca. en time. Dersom du bruker trespyd, bør de legges i vann i 30 minutter.
  • Forvarm grillen. Træ kyllingstykkene på 8 flate, smurte metallspyd, trespyd eller rosmarin stilker, og legg de i en smurt grillpanne.
  • Stek kebabene under grillen i ca. 15 minutter. Snu de, og øs med resten av marinaden av og til. Stek til det er lysebrunt og mørt.
  • Ha resten av marinaden i en gryte, og varm den opp over svak varme uten å koke.
  • Server kebabene med strimlet salat på en seng av ris. Pynt med sitronbåter. Serve med yoghurtsaus.
Print