Appelsincarpaccio med granateple

Appelsincarpaccio med granateple

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Saftig, lett og lettlaget appelsindessert med appelsiner hvor vi har tilsatt granateple og kardemomme. Et klatt pisket krem eller vaniljekesam over smaker kjempegodt.
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

  • pisket krem eller vaniljekesam

Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver.
  • Skjær rundt skallet på granateplet (kun i skallet) og brekk delene fra hverandre. På denne måten unngår du å søle med saften. Saften setter fort flekker, så pass på.
  • Pirk ut kjernene i granateplet ved å brekke skallet i flere deler, eller å slå skallet med en tresleiv over en bolle.
  • Bland sammen kardemomme og sukker.
  • Legg appelsinskiver utover på et fat. Strø over kardemommen, sukkeret og granateplekjernene.
  • La salaten stå kjøling til servering.
  • Server desserten med pisket kremfløte.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest