Meny

Appelsinfylt kylling

Appelsinfylt-kylling-1

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Appelsinfylt kylling

Appelsinfylt kylling. Kylling og sitrusfrukt smaker godt sammen, og er mye brukt i Israel som denne retten kommer fra. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Gni inn kyllingen med en halv sitron. Bland alt krydderet med oljen. Pensle blandingen jevnt over kyllingen.
  • Skjær én av appelsinene i båter og legg dem i kyllingens hulrom. Press ut saften av den andre halve sitronen og den ene appelsinen. Hell saften i en liten kjele og tilsett vann. Del løkene i to og legg dem i kjelen. Kok opp.
  • Sett kyllingen midt i ovnen ved 180 °C og stek kyllingen i ca. 1 1/4 time. Øs appelsinsausen over kyllingen et par ganger under steking. Ta ut appelsinen før servering.
  • Anrett den helstekte kyllingen på en seng av appelsinskiver, rødløk og koriander. Server med ris eller pasta.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også