Appelsinfylt-kylling-1

Appelsinfylt kylling

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Appelsinfylt kylling. Kylling og sitrusfrukt smaker godt sammen, og er mye brukt i Israel som denne retten kommer fra. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Gni inn kyllingen med en halv sitron. Bland alt krydderet med oljen. Pensle blandingen jevnt over kyllingen.
  • Skjær én av appelsinene i båter og legg dem i kyllingens hulrom. Press ut saften av den andre halve sitronen og den ene appelsinen. Hell saften i en liten kjele og tilsett vann. Del løkene i to og legg dem i kjelen. Kok opp.
  • Sett kyllingen midt i ovnen ved 180 °C og stek kyllingen i ca. 1 1/4 time. Øs appelsinsausen over kyllingen et par ganger under steking. Ta ut appelsinen før servering.
  • Anrett den helstekte kyllingen på en seng av appelsinskiver, rødløk og koriander. Server med ris eller pasta.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest