Arabisk-gryte1

Arabisk-inspirert gryte med lam

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lammekjøtt er pupolært i den arabiske verden, og vi kan godt la oss inspirere av smaker og krydder fra arabiske land. Grytekjøtt av lam passer perfekt sammen med krydder, og blir så mørt at det smelter i munnen. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttet i olje og legg det i en ildfast form.
  • Bland de andre ingrediensene og hell alt over kjøttet. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i ovnen på 200 °C i ca. 1 1/2 time.
  • Server med ris og for eksempel oppskårne, rå grønnsaker i biter eller staver. Gulrot, paprika, agurk eller selleri passer bra.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest