Asiatisk biff

Asiatisk biff

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon). Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side. Server spydene med chilisaus som dip.
  • Denne retten kan gjerne serveres med ris. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.
  • * mørbrad eller flatbiff
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest