Asiatisk-Fiskegryte-1

Asiatisk Fiskegryte

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Ovnsbakt laks i en saus med hvitløk, ingefær, kokos og chili er en kombinasjon av mange gode smaker. Denne oppskriften er ganske enkelt spenning i hverdagen! 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær laksen i serveringsstykker.
  • Skjær gulrot og squash i tynne staver og legg i en smurt ildfast form.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene.

Saus

  • Finhakk hvitløk og riv ingefær, og bland med de andre ingrediensene til sausen.
  • Hell sausen over laksen og grønnsakene, og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.
  • Server laksegryten med ris ved siden av og dryss gjerne over frisk koriander om du har.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley