Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hvis du er vant til å servere Waldorfsalat til kalkun har du allerede erfaring med at frukt og kalkun er en god match. Men har du servert fruktsaus til kalkunbiffen? Det bør du prøve! 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Skjær biffene i 2 cm tykkelse. Bland maizenna med salt og pepper. Dryss over kalkunbiffene og rist av. Stek biffene i smør og olje ca. 4-5 minutter på hver side. Ta biffene ut og hold dem varme.
  • Tilsett jus av 2 appelsiner (ca. 1 1/2 dl), ingefær, honning og krydder. Kok forsiktig opp. Bland resten av maizennamelet med 1-2 ss kaldt vann og ha det i sausen til det tykner. Smak til. Ha i en klatt smør tilslutt.
  • Tilsett appelsinbåter, mangobiter og kalkunbiffene. Varm alt i noen minutter. Server med kokt ris og varme aspargesbønner.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest