Meny

Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Asiatisk kalkunbiffer med fruktsaus

Hvis du er vant til å servere Waldorfsalat til kalkun har du allerede erfaring med at frukt og kalkun er en god match. Men har du servert fruktsaus til kalkunbiffen? Det bør du prøve! 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Skjær biffene i 2 cm tykkelse. Bland maizenna med salt og pepper. Dryss over kalkunbiffene og rist av. Stek biffene i smør og olje ca. 4-5 minutter på hver side. Ta biffene ut og hold dem varme.
  • Tilsett jus av 2 appelsiner (ca. 1 1/2 dl), ingefær, honning og krydder. Kok forsiktig opp. Bland resten av maizennamelet med 1-2 ss kaldt vann og ha det i sausen til det tykner. Smak til. Ha i en klatt smør tilslutt.
  • Tilsett appelsinbåter, mangobiter og kalkunbiffene. Varm alt i noen minutter. Server med kokt ris og varme aspargesbønner.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også