Asiatisk omelett
Til oppskriften

Asiatisk omelett

Omelett er både rask og enkel mat og kan fylles med all verdens spennende råvarer. Her har vi valgt typiske råvarer fra Asia. Nydelig og mettende. 
Under 20 min
Middels
Asiatisk, Forrett, Lunsj, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær sopp i skiver. Stek biffstrimler sammen med sopp til det har fått en gyllen farge. Ha på bønnespirer og østerssaus. La alt steke videre i ca. 1 minutt.
  • Bland egg sammen med vann og salt. Ha eggeblandingen i en varm stekepanne. Rør noen ganger med en stekespade. Når omeletten begynner å stivne, kan du tilsette fyllet på den ene halvdelen.
  • Brett over den andre halvdelen og la omeletten steke videre i ca. 2 minutter.
  • Server gjerne med brød og en salat.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print