Asiatisk SALMA burger

Asiatisk-SALMA-burger
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Asiatisk SALMA burger

Lag asiatisk SALMA burger med syltede grønnsaker
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Kok opp vann, eddik, sukker og revet ingefær. Trekk kjelen deretter av platen og la den kjøle seg ned.
  • Del vinterreddik, gulrot og rødløken i tynne strimler. Legg vinterreddik og gulrot sammen i en bolle og rødløk i en egen bolle.
  • Hell halvparten av den nedkjølte blandingen med vann, eddik og sukker over vinterreddik og gulrot og resten av helles over rødløken. Sett så begge bollene inn i kjøleskapet.
  • Skjær agurk og vårløk i tynne strimler og hakk korianderblader.
  • Legg burgerbrødene i ovnen til de er gjennomvarme.
  • Krydre burgerne med litt salt og pepper og stek eller grill dem på middels høy varme i ca to minutter på hver side. Burgerne er aller best når de har en litt rå kjerne i midten.
  • Ta ut brødene av ovnen og smør på majones på begge snittflatene. Fordel agurk og syltede grønnsaker på brødene og drypp over litt soyasaus.
  • Legg så på burgerne og topp med vårløk og koriander.
  • Igjen; drypp på litt soyasaus (eventuelt søt) til sist. Legg på toppen av burgerbrødet og server.
Kilde: salma.no
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken