Asiatisk skrei med mangosalat

Asiatisk skrei med mangosalat
Asiatisk skrei med mangosalat

Asiatisk skrei med mangosalat

I denne oppskriften med skrei bærer tilbehøret et asiatisk preg over seg. Med mangosalat og nudler vil du ha en smaksopplevelse uten like. 

Tid: 20 -40 min
Grad: Enkel
Rett: Asiatisk, Middag

Ingredienser

Porsjoner: 4

Mangosalat

tilbehør

SLIK GJØR DU

  1. Skrap skreiskinnet godt og skjær fisken i porsjonsstykker.
  2. Kok nudler etter anvisning på pakken.
  3. Gni skreistykkene med chiliflak og salt.
  4. Varm rapsolje i en stekepanne og stek skreien med skinnsiden ned til skinnet er sprøtt, ca. 4 minutter.
  5. Snu skreien og trekk stekepannen av varmen, og la skreien trekke til den akkurat er gjennomstekt, ca. 4 minutter.

Mangosalat

  1. Skjær agurk og mango i tynne skiver, og bland med koriander.
  2. Press saften av lime, og bland med brunsukker, fish sauce og soyasaus.
  3. Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurk, mango og koriander.
  4. Server skreien med nudler, mangosalat og limebåter.

Kilde: godfisk.no Foto: Sentralen

Skriv ut