Meny

Asparges med gravlaks

asparges-med-gravlaks

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Asparges med gravlaks

Gravlaks med asparges er god til både forrett og som smårett
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk olivenoljen inn i sennepen og sitronsaften, smak til med salt og sukker.
  • Skjær av skorpen på loffen, skjær i små terninger ca. 1x1cm, og stek dem i en medium varm panne med litt olivenolje til de er gylne. Legges på tørkepapir.
  • Asparges dampes al dente og kan gjerne serveres lune. Rull gravlaks i skiver rundt ca. 4 asparges per person, anrett på tallerken, pynt med lodderogn og napper med vinaigretten.
Dryss over krutonger og server.
    Kilde: meny.no

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også