Asparges-med-urtedipp-1

 

Asparges med urtedipp

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lag en nydelig dipp til asparges av friske krydderurter. Passer som snacks, til forrett og som tilbehør. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til urtedippen.
  • Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene.
  • Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.
  • Kok aspargesen i 1-2 minutter og server dippen til.
  • Tips: Du kan også grille asparges. Legg et ark aluminiumsfolie på grillen og pensle det med olivenolje. Pensle også olivenolje på aspargesen. Strø på litt salt og pepper og grill aspargesen 2-3 minutter mens du snur dem jevnlig.
Kilde: frukt.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest