Meny
Aspargessalat-med-sprøstekte-brødkrutonger-1
Asparges er grønnsakenes konge! Lag en fristende salat med asparges, hjertesalat og frisk spinat.
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Brødkrutonger
Fremgangsmåte
  • Brekk av den nederste delen av aspargesene. Skjær de i ca. 3 cm. tykke biter og kok 1-2 minutter i lettsaltet vann. Avkjøl aspargesbitene.
  • Riv salaten, skjær tomatene i to og finsnitt vårløken. Bland asparges, salat, spinat, tomater, vårløk og oliven og legg opp på et fat.
  • Rør yoghurt med estragon, eddik, salt og pepper og smak til.
  • Skjær skorpene av brødet og skjær 1 cm. store terninger. Legg dem på stekespade med bakepapir og bland med olivenolje og hvitløk. Stek i ovn på 200 grader C i 10 - 15 min. til krutongene er sprø og gylne. Rør i krutongene under steketiden.
  • Avkjøl brødkrutongene og strø over eller server de ved siden av salaten.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter