Aspargestapas
Til oppskriften

Aspargestapas

Asparges er en favoritt på tapasbordet og koldtbordet. Deilig liten rett til kveldsmat eller som tilbehør. 
Under 20 min
Enkel
Koldtbord
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesen. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.
  • Kok aspargesene i ca. 2 minutter i kokende vann med litt salt og sukker og avkjøl i iskaldt vann i ca. 1 minutt.
  • Rull aspargesen inn i halve skinkeskive og Legg dem på et fat.
  • Strø revet parmesanost og en god omgang med pepperkvernen over rett før servering.
  • Tips: Du kan også grille asparges. Legg et ark aluminiumsfolie på grillen og pensle det med olivenolje. Pensle også olivenolje på aspargesen. Strø på litt salt og pepper og grill aspargesen 2-3 minutter mens du snur dem jevnlig.
Kilde: frukt.no
Print