Avokadotartar-med-eggeplomme0

Avokadotartar med eggeplomme

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
En deilig vegetarversjon av det klassiske tartarsmørbrødet. Du kan også servere avokadotartaren med posjert eller stekt egg.
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør sammen olivenolje, rødløk, sennep, sitronsaft, kapers og persille. Smak til med salt, pepper og Worchestershiresauce.
  • Del avokado i to, fjern steiner og skall. Kutt avokadokjøttet i små terninger og vend dem inn i sennepssausen. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  • Legg avokadoblandingen på tallerkenen og plasser en eggeplomme oppå og server med sprø kjeks.
  • Liker du litt mer kick i maten kan du finhakke litt chili og blande i avokadoblandingen eller smake til med litt Sriracha. Du kan også bytte persille med koriander for å få en meksikansk vri.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer