Avokadotartar-med-eggeplomme0
Til oppskriften

Avokadotartar med eggeplomme

En deilig vegetarversjon av det klassiske tartarsmørbrødet. Du kan også servere avokadotartaren med posjert eller stekt egg.
Under 20 min
Enkel
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør sammen olivenolje, rødløk, sennep, sitronsaft, kapers og persille. Smak til med salt, pepper og Worchestershiresauce.
  • Del avokado i to, fjern steiner og skall. Kutt avokadokjøttet i små terninger og vend dem inn i sennepssausen. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  • Legg avokadoblandingen på tallerkenen og plasser en eggeplomme oppå og server med sprø kjeks.
  • Liker du litt mer kick i maten kan du finhakke litt chili og blande i avokadoblandingen eller smake til med litt Sriracha. Du kan også bytte persille med koriander for å få en meksikansk vri.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print