Avokado toast med sennep og egg

 

Til oppskriften

Avokadotoast med sennep og egg

Avokadotoast med sennep og egg. Her har vi «steke-kokt» eggene med litt vann i pannen, en teknikk som gjør at eggene blir raskt ferdig og den tynne eggehvitehinnen over plommen også blir hvit. En deilig sen frokost eller lunsjrett.
Under 20 min
Enkel
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rist brødskiver og legg dem på tallerken.
  • Smør skivene med dijonsennep og legg på salatblader. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver. Gi dem en liten dytt så de legger seg i en pen vifteform og legg dem på brødskivene.
  • Varm en stekepanne med olje. Knekk eggene og ha dem i pannen. Hell i 1 ss vann på siden av eggene og sett på lokk. Stek/kok eggene i ca. 2 minutter. Legg egget på toppen av brødskivene, dryss over litt salt og pepper og server.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print