Bacalao-à-la-Vizcaina-1

Bacalao à la Vizcaina

40-60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Klippfisken må være utvannet og renset. Del fisken i porsjonsstykker.
  • Løken skjæres i skiver eller terninger.Du kan bytte ut tomatene mot tilsvarende mengde hermetiske tomater.
  • Finhakk chili, den kan byttes ut mot 0.5 ts kajennepepper.
  • Varm olivenolje i en gryte, surr løken og rør inn tomatpuréen. Legg klippfisken, tomater, poteter, chili og paprika lagvis ned i sausen.
  • Kok opp, og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til ingrediensene er ferdig kokt. Det tar ca. en time. Server med brød.

Alternativ

  • Sløyf potetene i gryten og server kokt poteter som tilbehør
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe