Baconsurret medaljong av svin ytrefilet

Baconsurret medaljong av ytrefilet svin med aspargesbønner og honningdressing

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Baconsurret medaljong av svin ytrefilet med aspargesbønner og honningdressing. 
PORSJONER4

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i medaljonger. Legg frisk rosmarin i kanten av medaljongen og surr baconskive rundt. Bruk smaksnøytral tannstikke til å binde baconet med. Pensle kjøttet med olje og krydre med sennepsfrø, salt og pepper. Grill på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Grill videre på indirekte varme i ca. 8 minutter (avhenger av temperatur i grillen og tykkelse på medaljongene).
  • Ha aspargesbønner i kokende saltet vann i ca. 30 sekunder. Ha så i isvann. Sil av vannet og bland aspargesbønnene med skivet reddik, olivenolje, salt og pepper.
  • Bland alle ingrediensene til dressingen godt sammen med en visp. Legg dressingen over kjøttet ved servering.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest