Baconsurret medaljong av svin ytrefilet
Til oppskriften

Baconsurret medaljong av ytrefilet svin med aspargesbønner og honningdressing

Baconsurret medaljong av svin ytrefilet med aspargesbønner og honningdressing. 
20-40 min
Middels
Grill, Middag
PORSJONER4

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i medaljonger. Legg frisk rosmarin i kanten av medaljongen og surr baconskive rundt. Bruk smaksnøytral tannstikke til å binde baconet med. Pensle kjøttet med olje og krydre med sennepsfrø, salt og pepper. Grill på direkte varme til fin bruning er oppnådd. Grill videre på indirekte varme i ca. 8 minutter (avhenger av temperatur i grillen og tykkelse på medaljongene).
  • Ha aspargesbønner i kokende saltet vann i ca. 30 sekunder. Ha så i isvann. Sil av vannet og bland aspargesbønnene med skivet reddik, olivenolje, salt og pepper.
  • Bland alle ingrediensene til dressingen godt sammen med en visp. Legg dressingen over kjøttet ved servering.
Print