Bærcoulis

Bærcoulis

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
En coulis er en silt bærsaus som ikke er kokt. Du kan lage coulis av mange bærslag, men til juldessertene er det godt bringebærcoulis og multecoulis.
PORSJONER4

Ingredieser

Bringebærcoulis

Multecoulis

Fremgangsmåte

Bringebærcoulis

  • Kjør alt sammen i en blender eller med en stavmikser til en jevn saus.
  • Sil saften og sett den kjølig til du skal servere den.

Multecoulis

  • Kok opp en sukkerlake og ha den i en blender sammen med multer og sitronsaft.
  • Kjør til en glatt saus.
  • Smak til med sukker.
  • Sil sausen og sett den kjølig til du skal servere den.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften