bærmuffins-1

Bærmuffins

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Vend inn friske bringebær eller syltetøy i muffinsrøra. Muffinsene blir utrolig saftige og gode. Perfekt servering til noen du er glad i! 
PORSJONER1 ca. 10 stk

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør smør og sukker lyst og lett. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert.
  • Sikt sammen hvetemel og bakepulver, og tilsett vekselvis med melk.
  • Fordel røren i muffinsformer og fordel et par bringebær i hver muffinsform.
  • Stek muffinsene midt i ovnen ved 175 °C i 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Muffins smaker best nybakt, men kan også fryses.
  • Bruker du syltetøy i stedet for hele bær kan du beregne ca. 2 ss syltetøy til en porsjon muffinsrøre. Vend syltetøyet lett inn i røra før du fyller den i muffinsformene.
  • Vil du pynte muffinsene som på bildet kan du lage melisglasur av 1 1/2 dl melis og 1 ss kaldt vann. Farg gjerne glasuren med en liten dråpe konditorfarge og lag hjerter.
  • * eller litt bringebærsyltetøy
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest