Meny
bærmuffins-1
Vend inn friske bringebær eller syltetøy i muffinsrøra. Muffinsene blir utrolig saftige og gode. Perfekt servering til noen du er glad i! 
Porsjoner1 ca. 10 stk
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Rør smør og sukker lyst og lett. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert.
  • Sikt sammen hvetemel og bakepulver, og tilsett vekselvis med melk.
  • Fordel røren i muffinsformer og fordel et par bringebær i hver muffinsform.
  • Stek muffinsene midt i ovnen ved 175 °C i 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Muffins smaker best nybakt, men kan også fryses.
  • Bruker du syltetøy i stedet for hele bær kan du beregne ca. 2 ss syltetøy til en porsjon muffinsrøre. Vend syltetøyet lett inn i røra før du fyller den i muffinsformene.
  • Vil du pynte muffinsene som på bildet kan du lage melisglasur av 1 1/2 dl melis og 1 ss kaldt vann. Farg gjerne glasuren med en liten dråpe konditorfarge og lag hjerter.
  • * eller litt bringebærsyltetøy
Kilde: matprat.no

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter