Bagel med avokado og egg
Til oppskriften

Bagel med avokado og egg

Speilegg slik du aldri har spist det før! Knekk egget i hullet på bagelen, la det steke og server det sammen med deilig avokado. En ny frokostfavoritt i helgene kanskje?
Under 20 min
Middels
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær en bagel i to. Legg den delte bagelen med snittflaten ned i en middels varm stekepanne med smør.

Se til at hullet på lokket kan være stort nok til å romme et egg. Hvis hullet er litt lite, bruk en liten spiss kniv og skjær det litt større.

  • Knekk et egg i hullet på lokket og la det steke til eggehviten har blitt hvit. Når du syns bunnen til bagelen har fått en gyllen fin farge, tar du den ut av stekepannen og over på en tallerken.
  • Skjær avokado i tynne skiver. Legg babyspinat på bagelbunnen, legg på avokadoskivene og topp med bagellokket når egget er ferdig stekt. Ha gjerne litt nykvernet pepper på toppen.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print