Bakt laks marinert i sitronskall, parmesan og persille
Til oppskriften

Bakt laks marinert i sitronskall, parmesan og persille

Når laksen marineres og bakes i ovnen blir det ekstra smakfull og saftig. I denne oppskriften serverer vi den med pasta og en salat inspirert av asiatiske smaker.
20-40 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Salat

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C.
  • Legg laksen på et stykke alumuniumsfolie.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Riv sitronskall og parmesanost, og finhakk persille.
  • Bland det sammen i en skål, og rør inn olivenolje og salt.
  • Ha blandingen over laksefileten og pakk igjen aluminiumsfolien.
  • Bak laksen i stekeovnen i 20 minutter.

Salat

  • Skjær mango og paprika i terninger, finhakk rødløk, vårløk og koriander, og del cherrytomater i to.
  • Bland salatingrediensene sammen.
  • Server ovnsbakt laks med pasta og salat.
Kilde: godfisk.no Foto: Norwegian Seafood Council
Print