Bakt speilegg med chorizo
Til oppskriften

Bakt speilegg med chorizo

Server bakt speilegg som en stor forrett eller en liten kveldsrett.  
Under 20 min
Middels
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kjevle ut butterdeigen i bredden til omtrent dobbel størrelse. Del i fire like store kvadrater. Sett en passe stor sirkel på butterdeigsbunnen og press forsiktig ned. Pensle med pisket egg og stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.
  • Ta ut sirkelen i midten av butterdeigsbunnen, men la det nederste laget være igjen. Knekk de andre eggene og slipp det opp i sirklene.
  • Stek bacon. Dryss over chorizopølse (eller spekesnacks av kalkun) og stekt bacon. Sett inn i ovnen igjen i 5-7 minutter til eggene har stivnet.
  • Server retten straks, gjerne med et persilledryss.
Kilde: matprat.no
Print