Bakte grønnsaker med asiatisk vri

Bakte grønnsaker med asiatisk vri

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Grønnsaker som bakes i ovn er en spennende vri på middagsgrønnsakene. Smak til med spisskummin, karri, chili og koriander, og du får en asiatisk vri på grønnsakene. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i grove biter og brokkolien i buketter.
  • Forvell grønnsakene raskt i kokende vann, ca. 2 minutter.
  • Skjær eplet i båter.
  • Del chilien i to på langs, skrap ut frøene og finhakk dem.
  • Bland alt sammen med krydder og sitronsaft, og ha det over i en ildfast form. Drypp flytende honning over.
  • Bak grønnsakene i ovnen på 180°C til alt er mørt, 15-20 minutter.
  • Finhakk frisk koriander og dryss over før servering.
Kilde: frukt.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest