Bakte-grønnsaker-med-timian-
Til oppskriften

Bakte grønnsaker med timian

Bland alt du har av grønnsaker og bak dem i ovn! Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste du kan servere enten som en egen rett eller som tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk. Enkelt og godt!
Over 60 min
Middels
Gryteretter, Tilbehør
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens alle grønnsakene. Del gulrøttene i to på langs, potetene i to, rødløk og sjalottløk i båter, grovhakk hvitløken, skjær kålrot, knollselleri og pastinakk i staver, jordskokkene i terninger.
  • Del squashen i to på langs, skjær den deretter i tykke skiver. Rens og skjær paprikaen i brede strimler. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.
  • Bland alle grønnsakene i en ildfast form, hell på buljong og dryss over salt, pepper og timian. Drypp olje over til slutt.
  • Bak grønnsakene midt i ovn ved 200°C til de er møre og begynner å bli brune - 45 - 60 min. Dryss hakket kruspersille over like før servering.
Kilde: frukt.no
Print