Bakte-poteter-med-paprika-tomater-og-rødløk-1

Bakte poteter med paprika, tomater og rødløk

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bakte poteter er snaddermat, og om du deler dem i to før du baker dem i ovnen, så tar det ikke så lang tid heller. Som fyll bruker du det du selv har lyst på, men i oppskriften vår har vi brukt bl.a. tomat og rødløk. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask potetene godt og del dem på langs.
  • Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over oljen. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene.
  • Legg potetene slik at snittflaten er opp, og bak dem i ovn på 200 °C til de er møre (ca 20 min).
  • Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost. Fordel blandingen på potetene og gratiner i ovn på 225 °C til osten er litt smeltet.
  • Dryss over krydderurter og server.
  • Denne potetretten smaker godt alene eller sammen med annen middagsmat.
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Populære oppskrifter siste uke