Bankekjott

Bankekjøtt

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette er en lettvint gryte med bankekjøtt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær vekk eventuelle sener og hinner og fett. Skjær kjøttet i skiver. Skrell løkene og grovhakk de eller skjær de i ringer.
  • Smelt smøret i en stekegryte. Krydre kjøttskivene med salt og nykvernet pepper og brun de på begge sider. Ta opp kjøttet og brun løken i smøret.
  • Legg kjøttet tilbake i gryten, ha i laurbærblad og buljong.
  • Legg lokk på gryten og la retten surre seg mør på svak varme i ca. 1.5 time.
  • Server med hakket persille, kokte poteter, kålstuing og røret tyttebær.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften