Bankekjott

Bankekjøtt

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en lettvint gryte med bankekjøtt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær vekk eventuelle sener og hinner og fett. Skjær kjøttet i skiver. Skrell løkene og grovhakk de eller skjær de i ringer.
  • Smelt smøret i en stekegryte. Krydre kjøttskivene med salt og nykvernet pepper og brun de på begge sider. Ta opp kjøttet og brun løken i smøret.
  • Legg kjøttet tilbake i gryten, ha i laurbærblad og buljong.
  • Legg lokk på gryten og la retten surre seg mør på svak varme i ca. 1.5 time.
  • Server med hakket persille, kokte poteter, kålstuing og røret tyttebær.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest