Beef curry soup fra Sør Afrika

Beef curry soup fra Sør Afrika

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
I Sør-Afrika har matkulturen blitt inspirert fra forskjellige kulturer som har bosatt seg der gjennom årenes lange løp. De bruker mye poteter, samtidig som de bruker mye indisk mat, særlig karri. Her er en tradisjonell smaksrik suppe fra Sør-Afrika, der du ser hvordan matkulturen i Sør-Afrika har blandet seg sammen til sin egen kultur. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttet i en gryte med løk og margarin.
  • Hell over kraften og tilsett karri og laurbærblad. La det småkoke i 30 minutter.
  • Tilsett potetene, eddik og salt. La det trekke i 45 minutter til 1 time, til kjøttet er mørt.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften