Meny

Beef curry soup fra Sør Afrika

Beef curry soup fra Sør Afrika

Oppdatert

Over 60 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Beef curry soup fra Sør Afrika

I Sør-Afrika har matkulturen blitt inspirert fra forskjellige kulturer som har bosatt seg der gjennom årenes lange løp. De bruker mye poteter, samtidig som de bruker mye indisk mat, særlig karri. Her er en tradisjonell smaksrik suppe fra Sør-Afrika, der du ser hvordan matkulturen i Sør-Afrika har blandet seg sammen til sin egen kultur. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttet i en gryte med løk og margarin.
  • Hell over kraften og tilsett karri og laurbærblad. La det småkoke i 30 minutter.
  • Tilsett potetene, eddik og salt. La det trekke i 45 minutter til 1 time, til kjøttet er mørt.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også