Beef pebre

Beef pebre

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ytrefilet som smakssettes med urter og marinade før det legges på grillen. Populær mat i Sør-Amerika og spesielt Chile.
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Prebre - hot salsa

Fremgangsmåte

  • Del kjøttet i fire like store biffer. Legg kjøttet i en form eller plastpose.
  • Finhakk urter og hvitløk, press over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i ca. 1 time i romtemperatur eller 3 timer i kjøleskap.
  • Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene til salsaen, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det lett med kjøkkenpapir. Dryss over salt og pepper og stek eller grill kjøttet 3-4 minutter på hver side.
  • Server biff med pebre og ris.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften