Benlose-fugler

Benløse fugler

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Benløse fugler en av de gamle klassiske kjøttrettene som er i ferd med å bli glemt. “Fattigmannsfugl” med masse kryddersmak og innmat av finhakket flesk og løk er vel verd arbeidet, og smaker nydelig sammen med grønnsaker, kokte poteter og brun saus.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Form flate porsjonskaker av kjøttdeigen. Skrell og finhakk løken. Finhakk spekk/bacon.
  • Bland sammen krydder og strø det på porsjonskakene. Legg på en blanding av løk og spekk/ bacon på midten av kakene og lukk dem igjen. Form dem som avlange boller.
  • Stek bollene i margarin. Legg dem over i en gryte med vann og buljongterning og la det småkoke til de er gjennomkokt, ca. 15-20 minutter.
  • Serveres med brun saus >>
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest