Bibimbap

Bibimbap

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Bibimbap er like godt som at navnet er morsomt. Denne koreanske retten kan nesten sammenlignes med en pyttipanne, bare noe mer eksotisk.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Skjær kjøttet i tynne skiver og krydre det med salt og pepper.
  • Skjær squashen på langs og skjær hver halvdel i tynne skiver. Ha squashskivene i en bolle og dryss over en god klype salt, la stå i 15 minutter før du klemmer ut all væsken av squashen. Stek squashskivene raskt i en stekepanne med litt olje over sterk varme. Ha squashen over på en tallerken så lenge.
  • Rens og skjær soppen i skiver. Fres soppskivene i litt olje og smak til med salt og pepper. Ha dem over på en tallerken så lenge.
  • 5.Rens vårløken og del dem i to. Fres dem raskt i en stor varm panne med litt olje. Ha dem over på en tallerken så lenge. Gjør det samm med reddikene
  • Stek kjøttet raskt over sterk varm i litt olje.
  • Fordel grønnsakene og kjøttet i pene bunker på fire tallerkene (gjerne dype tallerkener), med risen i sentrum.
  • Stek eggene til speilegg og topp hver porsjon med ett speilegg.
  • Server gjerne med chilisaus.
Kilde: matprat.no 
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest