Biff-av-entrecôte-med-sjalottløk,-spinat,-kapers-og-baconskum.-Hvitløkstekte-poteter
Til oppskriften

Biff av entrecôte

Biff av entrecôte med sjalottløk, spinat, kapers og baconskum. Hvitløkstekte poteter. Kjøtt med masse smak – og tilbehør i elitedivisjonen!
40-60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

SJALOTTLØK, SPINAT og KAPERS

BACONSKUM

HVITLØKSTEKTE POTETER

Fremgangsmåte

  • Kjøttet skjæres i biffer a ca 2 cm. Krydres godt med salt og pepper. Stekes i ca 3 min på hver side. Når det pipler kjøttsaft på oppsiden er biffene medium. La dem hvile 5 min
  • Smør smeltes til det er lysebrunt. Ha i skivet sjalottløk, fres i 1 minutt. Ha i vasket/tørr spinat og kapers rør rundt og stek i 1 min. Krydre med salt og pepper
  • Kutt bacon, sjalottløk og trekk dette på svak varme i melken sammen med rosmarin. Ca 25 minutt. Sil av melken og smak den til med salt og pepper. Kjør melken til skum med stavmikseren. Dette gjøres rett før servering.
  • Småpoteten vaskes og legges i ildfast form sammen med grovkuttet sitron med skall, hvitløk, olivenolje, salt og pepper. Bland godt og bak i ovnen ved 200 grader i ca 50 minutt.
Print