Meny

Biff chop suey

Chop suey

Oppdatert

40-60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Biff chop suey

Biff chop suey, en klassisk kinesiske rett, har nok de fleste spist på kinarestaurant. Men hvorfor ikke prøve å lage den hjemme?
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade
Saus

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne strimler. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i 10-15 minutter.
  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Bland sammen alle ingrediensene til sausen. Kutt brokkoli i små topper, bambusskudd, løk og paprika i strimler, sopp i båter, stilkselleri i skiver og del vannkastanjene i to. Sukkerertene deles i to på skrå. Pass på å holde grønnsakene hver for seg.
  • Varm opp woken og ha i olje. Når oljen freser, ha i kjøttet. Brun kjøttet på alle sider og ta det ut.
  • Ha i litt mer olje og stek hver enkel grønnsaksort for seg.
  • Ha alle grønnsakene og kjøttet tilbake i woken. Tilsett sausen og bland den sammen med ingrediensene. Kok opp og server med en gang.
  • Server med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også