Biff-for-to_Alf-Børjesson

Biff for to

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Regelen sier at man ikke skal gape over mer enn man kan tygge. Men med god mat og i godt selskap kan det nok være lettere sagt enn gjort. Her er oppskriften på hvordan du tar pusten, uten å ta øynene fra, den utkårede gjesten. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre biffene med salt og pepper.
  • Rens løken, og skjær den i strimler, eller ringer. Varm margarin i panna, og la løken steke til den blir lett gyllen. Dryss over sukker og la det karamellisere lett før du tilsetter eplecidereddik. Smak til med salt og pepper.
  • Vend cherrytomatene i olje, salt, pepper, og hakket timian. Legg dem i en ildfast form, og bak dem i ovnen på 200°C i 15 minutter. Serveres enten lune eller varme.
  • Ha grovt havsalt i en ildfast form. Legg i hele poteter og hvitløk. Bak i ovnen ved 200°C i ca. 50 minutter.
  • Brun biffene i panna på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side, for medium stekt. La dem hvile et par minutter før servering.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften