Biff-for-to_Alf-Børjesson
Til oppskriften

Biff for to

Regelen sier at man ikke skal gape over mer enn man kan tygge. Men med god mat og i godt selskap kan det nok være lettere sagt enn gjort. Her er oppskriften på hvordan du tar pusten, uten å ta øynene fra, den utkårede gjesten. 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre biffene med salt og pepper.
  • Rens løken, og skjær den i strimler, eller ringer. Varm margarin i panna, og la løken steke til den blir lett gyllen. Dryss over sukker og la det karamellisere lett før du tilsetter eplecidereddik. Smak til med salt og pepper.
  • Vend cherrytomatene i olje, salt, pepper, og hakket timian. Legg dem i en ildfast form, og bak dem i ovnen på 200°C i 15 minutter. Serveres enten lune eller varme.
  • Ha grovt havsalt i en ildfast form. Legg i hele poteter og hvitløk. Bak i ovnen ved 200°C i ca. 50 minutter.
  • Brun biffene i panna på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side, for medium stekt. La dem hvile et par minutter før servering.
Print