Biff-Lindstrøm-1

Biff Lindstrøm

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En klassiker, oppkalt etter den norske polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm. Dette er mat for mons!
PORSJONER4

Ingredieser

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og sammenvispet egg. Rør løk, rødbeter og sylteagurker inn i deigen, sammen med kapers.
  • Form deigen til 8 litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
  • Server gjerne biff Lindstrøm på en brødskive, og/eller sammen med stekte poteter, speilegg og syltede rødbeter, sylteagurker og løk
Kilde: nytnorge.no Foto: Stabburet
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest