Biff med løk og mandelpotet

Biff med løk og mandelpotet

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Biff er garantert en slager når du venter gjester! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kutt rødløk i båter.
  • Kok opp vann med salt, og kok løken i 2 minutter. Hell så av nesten alt vannet, men behold ca. 1 dl. Tilsett ½ dl sukker, ½ dl eddik og en klype salt. Kok opp og la det så trekke på siden under lokk mens du gjør ferdig resten.
  • Varm stekepannen godt opp. Krydre biffene, og stek dem i olje på alle sider. Trekk så pannen til side og tilsett 2 ss smør, et knust hvitløksfedd med skall og timian.
  • Ha biffene i en ildfast form og hell smøret og smakstilsetningene over. Settes i ovn som er forvarmet til 120 grader, ca. 10 minutter. Når de er ferdige, ta biffene ut av ovnen og la dem hvile i 5 minutter.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest