Biff-med-bacon_Astrid-Hals

Biff med bacon

40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Glad i biff og bacon? Ja takk begge deler? Surr baconskiver rundt biffen. Serveres med kremet spinat og stekte tomater. 
PORSJONER4

Ingredieser

Ovnstekte poteter

Ovnsbakt tomater

Kremet spinat

Fremgangsmåte

  • krell potet og kutt dem i skiver. Fordel potetene i en langpanne med stekepapir. Dryss over olje, salt og pepper. Stek potetene i ovn på 225 °C i ca. 30 minutter.
  • Del tomat i to. Dryss på salt, pepper og oregano. Legg tomatene i en ildfast form, og stek dem i ovn i ca. 10 minutter.
  • Rens spinat, og kok den i 1-2 minutt i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, ta opp spinaten og ha fløte i kjelen. Gi fløten et oppkok, ha i spinaten, og smak til med salt og pepper.
  • Surr bacon rundt biffene, og fest med tannstikkere. Pensle biffene med olje, krydre med salt og pepper. Bruk sterk varme, og brun biffene ca. 2 minutter på hver side, og la dem ettersteke på svak varme i 2-3 minutter for medium stekt biff.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest