Biff-med-blåmuggost_Synøve-Dreyer

Biff med blåmuggost

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun biffene på begge sider på sterk varme. Senk varmen og etterstek i 2-3 minutter på hver side (medium stekt). Legg på en god skive blåskimmelost og sett dem til side mens du tilbereder tilbehøret.
  • Varm oljen og fres sjampinjongene i noen minutter. Tilsett ruccula og cherrytomater det siste minuttet. Dryss over hakket rosmarin og smak til med salt og kvernet pepper.
  • Server med små poteter.
  • Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med en raus skive med brie eller annen ost.
  • * eller annen blåmuggost.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest