Entrecote med persillesmør
Til oppskriften

Biff med persillesmør

20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER2

Ingredieser

Persillesmør

Fremgangsmåte

  • Smøret bør være romtemperert. Rør smøret mykt og kremaktig, og rør inn persillen. Smak til med sitron, salt og kajennepepper, og rør kraftig, slik at alt blandes godt. Legg smøret som en pølse på et matpapir, og rull papiret fast sammen til en rull med 2-3 cm diameter. Avkjøl smøret i kjøleskapet i minst 2 timer, til det er fast, eller frys det i inntil en måned .
  • Dryss salt og pepper på kjøttet. Varm smør og olje i en stekepanne. Legg kjøttet i når smøret har sluttet a bruse. Stek kjøttet etter hvordan du ønsker det: Hvordan steke en biff >>
  • Anrett kjøttet på varme tallerkener, og drypp stekesjyen over fra pannen. Skjær persillesmøret i skiver, og legg de på hver biff. Server med det samme.
Print