Biff-med-spinatfylt-paprika

Biff med spinatfylt paprika

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I Danmark sier et ordtak at man “jokker i spinaten” hvis man begår en dumhet. Du jokker ikke i spinaten hvis du lager denne biffretten. Snarere tvert imot, den smaker utrolig godt og lages i løpet av særdeles kort tid. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fylt paprika

Dressing

Fremgangsmåte

  • Surr løk og hvitløk i en stekepanne med olje til den er mør. Ha i spinat og stek videre til den er myk. Krydre med salt og pepper. Skjær av stilkfestet på paprikaen og ta ut frøene. Fyll den med spinat og stek i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 15 minutter.
  • Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium stekt.
  • Bland sammen mager kesam og grovmalt pepper.
  • Server den saftige biffen med ovnstekt paprika, ris og en smakfull dressing.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest