Biff-med-spinatfylt-paprika
Til oppskriften

Biff med spinatfylt paprika

I Danmark sier et ordtak at man “jokker i spinaten” hvis man begår en dumhet. Du jokker ikke i spinaten hvis du lager denne biffretten. Snarere tvert imot, den smaker utrolig godt og lages i løpet av særdeles kort tid. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fylt paprika

Dressing

Fremgangsmåte

  • Surr løk og hvitløk i en stekepanne med olje til den er mør. Ha i spinat og stek videre til den er myk. Krydre med salt og pepper. Skjær av stilkfestet på paprikaen og ta ut frøene. Fyll den med spinat og stek i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 15 minutter.
  • Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium stekt.
  • Bland sammen mager kesam og grovmalt pepper.
  • Server den saftige biffen med ovnstekt paprika, ris og en smakfull dressing.
Print