Biffgryte med brokkoli og pastinakk

Biffgryte med brokkoli og pastinakk

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Biffgryter er god kosemat. Laurbærblad, rosmarin og balsamico gir retten en fin karakter, og du får en deilig middagsgryte. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet biter på ca. 2 x 2 cm.
  • Kok opp buljong, laurbærbland, rosmarin og balsamico i en gryte. Ha i kjøttet og la det koke under lokk i 20 minutter.
  • Skrell poteter og pastinakk og skjær dem i biter på 2 x 2 cm. Ha dem over i gryten og la det koke i 10 minutter til. Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær sjalottløk og brokkoli i biter. Legg dem i gryten og la det koke ytterligere i 3 til 4 minutter.
  • Rør maizenna ut i litt vann og rør det ned i gryten i en tynn stråle. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  • Server gryteretten med kokt ris.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften