Biffkotelett av ribbensstek med tomatsalsa og rotmos

Biffkotelett av ribbensstek med tomatsalsa og rotmos

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne retten er det verd å vente på. Masse herlige smaker! 
PORSJONER4

Ingredieser

salsa

Moste grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Kutt steken i koteletter. Krydre godt med slt/pepper. Stekes ca 2 min på hver side på sterk varme. Skru ned og etterstek 1-2 min på hver side.
  • Plommetomater kuttes i terninger. Finkutt rødløk, hvitløk og chili. Snitt vårløk og ha i frisk koriander. Bland alt sammen og smak til med salt pepper. La salsaen trekke 10 min i romtemperatur før servering.
  • Mandelpotet, selleri og kålrot skrelles og kuttes i biter. Kokes møre i usaltet vann. Sil av og mos grønnsakene. Rør i smør og finkuttet hvitløk. Smak til med salt/pepper.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest