Biffkotelett av ribbensstek med tomatsalsa og rotmos
Til oppskriften

Biffkotelett av ribbensstek med tomatsalsa og rotmos

Denne retten er det verd å vente på. Masse herlige smaker! 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

salsa

Moste grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Kutt steken i koteletter. Krydre godt med slt/pepper. Stekes ca 2 min på hver side på sterk varme. Skru ned og etterstek 1-2 min på hver side.
  • Plommetomater kuttes i terninger. Finkutt rødløk, hvitløk og chili. Snitt vårløk og ha i frisk koriander. Bland alt sammen og smak til med salt pepper. La salsaen trekke 10 min i romtemperatur før servering.
  • Mandelpotet, selleri og kålrot skrelles og kuttes i biter. Kokes møre i usaltet vann. Sil av og mos grønnsakene. Rør i smør og finkuttet hvitløk. Smak til med salt/pepper.
Print