Biffspyd med appelsin og hvitløk

Biffspyd med appelsin og hvitløk

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm grillen i stekeovnen til sterk varme. Finhakk hvitløk. Skjær kjøttet i terninger. Del småløkene og cherrytomatene i to. Rens paprika for frø og del i terninger.
  • Bland vin, olivenolje, hvitløk og appelsinsaft i en lav, form (ikke av metall). Tilsett kjøttbiter. Smak til med salt og pepper. Vend kjøttet i blandingen. Dekk med plastfolie, og la det marineres i kjøleskapet i 2-6 timer.
  • La kjøttet renne av, men ta vare på marinaden. Tre vekselvis kjøtt, løk, paprika og tomater på flere små metallspidd eller trespidd som har ligget i vann.
  • Grill spiddene under varm grill i 10 minutter, eller til de er gjennomstekte. Snu og pensle spiddene flere ganger med marinaden. Anrett spiddene på varme serveringstallerkener, og server straks.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften