Biffspyd med appelsin og hvitløk
Til oppskriften

Biffspyd med appelsin og hvitløk

Over 60 min
Enkel
Middag
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm grillen i stekeovnen til sterk varme. Finhakk hvitløk. Skjær kjøttet i terninger. Del småløkene og cherrytomatene i to. Rens paprika for frø og del i terninger.
  • Bland vin, olivenolje, hvitløk og appelsinsaft i en lav, form (ikke av metall). Tilsett kjøttbiter. Smak til med salt og pepper. Vend kjøttet i blandingen. Dekk med plastfolie, og la det marineres i kjøleskapet i 2-6 timer.
  • La kjøttet renne av, men ta vare på marinaden. Tre vekselvis kjøtt, løk, paprika og tomater på flere små metallspidd eller trespidd som har ligget i vann.
  • Grill spiddene under varm grill i 10 minutter, eller til de er gjennomstekte. Snu og pensle spiddene flere ganger med marinaden. Anrett spiddene på varme serveringstallerkener, og server straks.
Print