Biffsaute

Biffsauté

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte. I sauté skal det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekt raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøtt i terninger (4x4 cm). Del squash i to, skrap ut kjernen med en skje og skjær dem i skiver. Skrell rødløk og skjær i båter.
  • Brun kjøttet raskt i en varm stekepanne med smør, 2-3 minutter. Kjøttet kan godt være rosa inni. Brun små porsjoner av gangen og legg så kjøttet til side.
  • Fres squash, rødløk og sjampinjong raskt i en middels varm stekepanne med smør, tilsett buljong og rødvin. Ha i kjøttet og aspargesbønner.
  • Kok opp og jevn med maizena utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
  • Serveres gjerne med kokt eller stekt potet, eller ris.
  • * av ytrefilet entrecôte eller flatbiff i terninger.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest