Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Over 60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Guacamole

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i store terninger, ca. 3x3 cm. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. Mariner kjøttet i minimum 1 time.
  • Legg gjerne kjøttet i en dobbel pose og tilsett marinade. Vend godt på posen slik at alt kjøttet dekkes av marinaden.
  • Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel.
  • Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  • Bland hvitløk, chili og avokado. Smak til med limesaft, salt og pepper. Tilsett finhakket koriander.
  • Du kan også kjøre alle ingrediensene til passende konsistens i en mikser. Da får du en jevnere guacamole enn hvis du bruker gaffel. Legg avokadosteinen ned i den ferdige guacamolen, da beholder den sin fine grønnfarge.
  • Del paprika i to, og ta ut kjernen. Pensle paprika med litt olje og legg dem på grillen med skinnsiden ned. La dem grille i 5-10 minutter, eller til de er møre. Dra forsiktig av skinnet og skjær paprika i strimler.
  • Tre biffterninger på spyd, og legg dem på grillen i 6-8 minutter. Snu dem ofte.
  • Varm tortilla raskt på grillen og anrett dem med guacamole, grillet paprika og biffspyd.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen