Biffwrap med guacamole og grillet paprika
Til oppskriften

Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!
Over 60 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Guacamole

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i store terninger, ca. 3x3 cm. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. Mariner kjøttet i minimum 1 time.
  • Legg gjerne kjøttet i en dobbel pose og tilsett marinade. Vend godt på posen slik at alt kjøttet dekkes av marinaden.
  • Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel.
  • Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  • Bland hvitløk, chili og avokado. Smak til med limesaft, salt og pepper. Tilsett finhakket koriander.
  • Du kan også kjøre alle ingrediensene til passende konsistens i en mikser. Da får du en jevnere guacamole enn hvis du bruker gaffel. Legg avokadosteinen ned i den ferdige guacamolen, da beholder den sin fine grønnfarge.
  • Del paprika i to, og ta ut kjernen. Pensle paprika med litt olje og legg dem på grillen med skinnsiden ned. La dem grille i 5-10 minutter, eller til de er møre. Dra forsiktig av skinnet og skjær paprika i strimler.
  • Tre biffterninger på spyd, og legg dem på grillen i 6-8 minutter. Snu dem ofte.
  • Varm tortilla raskt på grillen og anrett dem med guacamole, grillet paprika og biffspyd.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print