Biscotti-1

Biscotti

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Biscotti – dobbeltbakte tørre småkaker – er populære ikke bare i Italia. I hele verden er det biscottifans og de egner seg godt som julegave. 
PORSJONER20

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær smøret i tynne skiver. Rør smør og sukker luftig i en skål. Tilsett 1 egg av gangen. Tilsett så hvetemel, bakepulver og kanel.
  • Bland alt sammen til en deig. Form tre stenger på en bakeplate med bakepapir.
  • Stek kakene midt i ovnen i ca 10 minutter på 200 °C. Skjær stengene i ca 3 cm store stykker. La dem stå sammen, og stek stengene i 8 minutter til på 200 °C. Avkjøl på rist.
  • Oppbevar biscottiene i en lufttett kakeboks.
  • Tips: Biscotti kan lages ulike smakstilsettinger. Disse er laget med kanel. Bytt gjerne ut kanel med noen spiseskjeer hakket mørk sjokolade, eller mandler og tørket frukt. Tranebær og pistasjenøtter er en flott kombinasjon til jul. Mulighetene er mange!
Kilde: brodogkorn.no Foto:Oda Christensen  
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest