Bisp-en-type-gløgg-1

Bisp - en type gløgg

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Bisp er en type gløgg, men med en frisk fin smak av appelsin. Smaker deilig og varmende når du f.eks. kommer frossen inn etter en lang tur. 
PORSJONER8

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrubb appelsinene godt, riv skallet og press ut saften av tre av dem. Skjær den siste appelsinen i 8 tynne skiver.
  • Kok opp vann og sukker og rør så til sukkeret smelter helt. Tilsett appelsinsaft, appelsinskall og van og varm blandingen forsiktig til ca. 65°C (bruk steketermometer).
  • Fordel drikken i 8 glass og legg i en appelsinskive til pynt.
  • * med eller uten alkohol.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften