Black-and-white-spyd-med-grillede-gronnsaker-2
Til oppskriften

Black and White spyd med grillede grønnsaker

En artig variant av grillspydet. Her har vi blandet det lyse svinekjøttet med det røde storfekjøttet. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær rødløk og fennikel i båter, squash og sjampinjong i skiver. Del paprika i firkanter.
  • Grill grønnsakene i ca. 1-2 minutter på hver side. Legg grønnsakene i en bolle og vend inn pesto.
  • Skjær kjøttet i passende biter. Tre annenhver gang på kjøtt av storfe og svin på spydene.
  • Pensle spydene med grilloljen. Grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side.
  • Tips: Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
Print