Blåmuggburger

Blåmuggburger

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Med burger, blåmuggost og nøtter mellom burgerbrødene er dette definitivt burgeren for den matglade osteelskeren! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggosten ett minutt før burgerne er ferdige.
  • Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, stilkselleri, burger, valnøtter og paprika.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest