Blåskjell i kokosmelk og karri

Blåskjell i kokosmelk og karri

Ca. 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri. Dette er rask og lekker grillmat! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrubb blåskjellene og bruk de som er lukket eller lukker seg når du gir dem et lite kakk.
  • Fordel skjellene på foliearkene, dersom du ikke har tykk grillfolie kan du bruke to ark aluminiumsfolie per pakke.
  • Rør sammen kokosmelk, curry paste og finhakket persille.
  • Fordel sausen over blåskjellene og pakk foliene godt sammen.
  • Sett pakkene på grillen med skjøten opp og grill til skjellene åpner seg, ca. 10-12 minutter.
  • Spis skjellene rett fra pakken og server med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest